Južni vetar 2

15:02 15. 06. 2021. PROMO

BEOGRAD - Posle više meseci isčekivanja, objavljen je prvi trejler za film "Južni vetar 2 - Ubrzanje". Autorska ekipa predvođena rediteljem Milošem Avramovićem publici predstavlja šta može da očekuje u nastvku blokbastera koji je pre tri godine oborio sve rekorde gledanosti.

Prvi trejler za "Ubrzanje“ sadrži produkcijski do sada neviđenje scene, ali i naznaku zapleta koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra.

Pored već dobro poznate glumačke ekipe predvođene Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Predragom Mikijem Manojlovićem i Aleksandrom Berčekom, u "Ubrzanje“ se vraća Luka Grbić, koji tumači lik brata Petra Maraša, baš kao i mlade britanske zvezde Anastasie Everall. Međunarodnu postavku dopunjavaju i glumci iz Bugarske Marijan Valev i Zahari Baharov.

Film "Južni vetar 2 - Ubrzanje“ sniman je na lokacijama u istočnoj Srbiji, kao i na nepritupačnim terenima na granici sa Bugarskom. Snimanje je završeno tokom prošle godine, a premijera se očekuje na jesen ove godine. (kraj) def

Share: