Car učvrstio tron!

22:50 08. 11. 2021. Facebook/Bogoljub Karić

Beograd - Čestitamo Nole još jednu u nizu pobeda kojom ispisuješ istoriju, hvala ti za fantastičan osećaj ponosa, veličine, značaja i sreće svakog od nas, svakog Srbina koji sa velikim žarom navija za svaki tvoj poen. napisao je biznismen Bogoljub Karić u čestitki povodom trijumfa Novaka Đokovića na mastersu u Parizu.

Car je još jednom učvrstio mesto na svetskom tronu, istakao je Karić na svojoj Fejsbuk stranici i ocenio da je Medvedevu stigao revanš za US open, dok su ljubitelji tenisa dobili pravi spektakl.
 
Do samog kraja, do poslednjeg poena je trajala divovska borba, a nama je to velika lekcija kako se posle poraza uzdignuti još jači i bolji, naglasio je Karić, kome je posebno dirljiv i emotivan bio Novakov zagrljaj sa decom.
 
Kako je objasnio, to je snaga koja može sve, porodica je nepresušan izvor motivacije i želje za novim uspesima, ogromna i bezuslovna podrška i ljubav.
  
Karić veruje da će uskoro doći dan kada ćeš Novak sam odlučivati na koji turnir želi da ide, a ne da mu postavljaju uslove i ograničavaju njegova prava.
 
Tvoja borba za bolji i lepši tenis je iskrena i verujemo da ćeš i tu bitku dobiti, istakao je on u čestitki Đokoviću i poželeo mu da uživa sa svojom porodicom do novih titula i osvojenih pehara.
.
Mi ćemo te voleti i kad gubiš i kad pobedjuješ, jer takvog čoveka je nemoguće ne voleti, napisao je Karić i na kraju čestitao pobedu svetskom broju 1 i njegovom timu, ali i celoj Srbiji, jer je sa Novakom, bar na trenutak, bila centar sveta. (kraj) def
 
Share: