Nova pesma Marije Mirković

09:21 23. 03. 2022. FoNet | Dejan Jeremić

BEOGRAD - Novosadska pevačica, autorka tekstova i kompozitorka Marija Mirković objavila je ovih dana pesmu „Moja duša“ koja na njenom Jutjub kanalu već beleži veliku gledanost.

Posle pesme „Požuri, požuri“, objavljene krajem prošle godine  – za koju je napisala muziku, a tekst Alka Vuica – Marija je svoju novu pesmu potpisala kao autorka i teksta i muzike.

U produkciji novog singla i spota koji je sniman u Istanbulu, učestvovala je iskusna ekipa producenata među kojima su Dragan Brnas, dvojac “8bit” koji čine Rando Stipišić i Luka Mrduljaš, i rediteljka Sandra Mihaljević. 

Orijent, Istanbul i ljubav bili su inspiracija za novu pesmu koju je Marija promovisala i na društvenim mrežama.

„Moja duša je pred vama. Jedna od onih pesama koju sam napisala u dahu i koja ima jadinu pravu poruku – uvek treba da budemo tu za ljude koje volimo i koje smo voleli, bez obzira na bilo šta“, napisala je na svom Fejsbuk i Instagram profilu.

Za nepunih godinu dana samostalne karijere, Marija je, osm ovih pesama, napisala tekstove i muziku za pesme grupe „Cambi“, Matu Grgata i Alku Vuica.

Ponosna na period proveden u grupi The Frajle, čija je i osnivačica bila, devojka s gitarom karijeru nastavlja samostalno kao Marija i ubuduće u tom bi je svetlu trebalo i posmatrati.

DJ

Share: