Si dens festival definitivno u avgustu

21:23 03. 08. 2022. FoNet | FoNet

BUDVA - Organizatori Sea Dance festivala, čelnici Opštine Budva i premijer Dritan Abazović ocenili su na jučerašnjem sastanku da je festival od izuzetanog značaja za međunarodnu promociju turističke ponude Crne Gore, saopštio je Egzit festival jedan od organizatora

 U saopštenju se navodi i da postoji dobra volja Vlade Crne Gore i Opštine Budva za dugoročnu podršku festivalu.

 "Vlada Crne Gore snažno podržava Si dens festival, i u skladu sa tim preduzima aktivnosti u cilju prevazilaženja problema sa kojima smo se suočili ove godine. Činjenica je da moramo naći dugoročni model saradnje kako bismo mogli da podržimo ne samo ne samo ovaj već i druge festivale i organizatore događaja u Crnoj Gori, rekao je premijer Dritan Abazović.

 Potpredsednik Opštine Budva Milo Božović je istakao kako je održavanje festivala izuzetno važno za opštinu, produženje letnje sezone, ali i celu Crnu Goru.

Na ovogodišnjem izdanju Si dens festivala koje će biti održano od 26. do 28. avgusta na plaži Buljarica nastupiće neka od najznačajnijih muzičkih imena iz Evrope i regiona: predvodnice svetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, Shouse i Mahmut Orhan, najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobednici Evrovizije KALUSH Orchestra, jedan od najvećih regionalnih bendova poslednje decenije Dubioza Kolektiv, balkanska trap kraljica Senidah, kontroverzna Mimi Mercedez, rap senzacija Crni Cerak i drugi. 

Organizatori festivala najavljuju objavljivanje imena joj učesnika. (kraj) bdr

Share: