Magazin

Druženje u porodici Karić

Nezaboravan dan

01. 09. 2022. 15:07 | BK

BEOGRAD - Proveli smo zaista nezaboravan dan sa posebnim gostima Ivanom Žigon i Tihomirom Stanićem, kao i sa našim prijateljima koji su deo ove fantastične atmosfere, objavili su Milanka i Bogoljub Karić, povodom druženja u njihovom domu.

U kratkoj dobrodošlici, koju sam posvetio našim dragim gostima, ali i svim glumcima i umetnicima, iskazao sam divljenje njihovom velikom talentu i doprinosu kulturi naše Srbije, istakao je Bogoljub Karić.

Božji dar i umeće da kroz svoju profesiju iskažu svoju posebnu stranu ličnosti i na svoj način prenesu nam emociju i poruku.

Tihomir nas je svojim izvodjenjem odlomka romana Ive Andrića, "Na Drini ćuprija", čuvenim delom iz naše daleke i tragične istorije, rasplakao i vratio u ta teška vremena za naš narod.

Vrlo emotivno, nadareno, kao na sceni, veliki glumac je dočarao na svoj način jednu veoma potresnu priču. Ivana Žigon nas je zaista ganula svojim vidjenjem nas i naše cele porodice.

U nadahnutom govoru, na vrlo jedinstven način nas je opisala. To može samo tako velika umetnica, da u nekoliko rečenica opiše ceo naš život. Kako kaže: " I pored velikog poslovnog uspeha, nismo podigli bedeme, nismo se otudjili od ljudi, nego smo ostali otvorenog srca za sve dobre ljude”.

Nismo napustili svoju domovinu,nego osnovali i sačuvali svoju porodicu i mnogima bili primer kako čuvamo tradiciju i promovišemo prave vrednosti.

Ivana je svojim čarobnim glasom, na poseban način otpevala "Na mnogaja ljeta".

Ovakvi ljudi su retki i posebni, pa je svaki minut proveden sa njima veliko zadovoljstvo.

Družite se sa svojim prijateljima, jer sa njima, kao i sa porodicom, delite i loše i dobro, poručili su Milanka i Bogoljub Karić. (kraj) dep

Share: