Autorska moda

20:10 12. 05. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Na 5. večeri 51. L’Oreal Fashion Weeka, nastavljeno je sa programom autorske mode u kojem su svoje nove kolekcije prikazali Nataša Šarić, Đorđe Baščarević i Tijana Mladenović.

Nataša Šarić predstavila je kolekciju NA-ŠA košulja, koja je proistekla iz svih elemenata koje koristi u njenom dizajnu i kreiranju a koje čine njen dugogodišnji autorski izraz.

Nova kolekcija Đorđa Baščarevića skup je autorovih trenutnih razmišljanja i raspoloženja, kao i vizija za naredni period i inspirisana je underground kulturom i elektronskom muzikom dok je kolekcijom TANGRAM, Tijana Mladenović dala odgovor na preteranu potrošnju kao problema današnjice.

Ovdašnji modni dizajneri su kroz "Tribute to Vivienne Westwood" odali počast ikoni britanske mode, inovatorki i jednoj od začetnica pank estetike - Vivienne Westwood, a među njima su: Aleksandra Lalić, Ana Ljubinković, Budislava Keković, Daniela Glišić, Dejana Momčilović, Igor Todorović, Ivana Najdanović, Jasmina Vujović - GET UP, Lilly Tailor, Marko Feher, Milica Vukadinović, Nevena Ivanović - NEOdesign, Peđa Nerić. (dep)/mk

Share: