Magazin

SURVIVOR 2023.

Pobednice Nataša Kondić i Antonia Ivić

29. 05. 2023. 13:06 | FoNet | Desk

BEOGRAD - Prestižna titula pobednika u finalu Survivora, otišla je u ruke dveju žena - Novosađanke Nataše Kondić iz crvenog plemena i Zagrepčanke Antonije Ivić iz plavog plemena.

Takmičari su se suočili s najtežim izazovima do sada, koji su testirali njihove fizičke granice, snagu uma i emocionalnu izdržljivost. U crvenom timu Nataša je igrala protiv Anje Andrejić, a u plavom Antonia protiv Denisa Sviličića.

Bilo je neizvesno do samog kraja u prvoj rundi u okršaju Anje i Nataše, a na kraju je više bodova odnela Nataša koja je s rezultatom 4:3 proslavila kraj prvog poligona.

U plavom timu, tokom prvog poligona prvi poen je uzeo Denis, ali Antonia ga je sustigla već u drugom krugu kada je osvojila poen i izjednačila.

U dramatičnoj igri na kraju je bolja bila upravo Antonia s rezultatom 4:3.

Na drugom poligonu pobedu u crvenom timu je odnela Nataša koja, osim fantastičnih uspomena, kući nosi i pehar i novčanu nagradu.

Nataša je postala prva žena iz Srbije koja je odnela pobedu u Survivoru. „Iskreno, ja sam navijala za tebe“, rekla je Nataša svojoj rivalki Anji nakon što je primila pehar.

„Šokirana sam. Nisam ni sanjala o ovome. Kad sam se prijavljivala svi su verovali u mene, osim mene same. Sada sam shvatila da treba da verujem u sebe i da itekako mogu. Ponosna sam na sve što sam u Survivoru prošla i svoj lični Survivor jer sam kod kuće ostavila dve najveće ljubavi na svetu. Znala sam u dubini duše da će mama nagradu doneti kući“, rekla je Nataša. 

Tokom takmičenja na drugom poligonu, nakon što je već osvojila tri boda, u četvrtom krugu je Antoniji u žaru igre iskočilo koleno, ali sama je uspela da ga namesti pa je u završnoj rundi osvojila još jedan poen. Upravo taj pobednički poen doneo joj je titulu jedine preživele u plavom timu.

„Mama, jako mi je drago da mogu da se vratim kući“, našalila se Antonia i nastavila svoj pobednički govor: „Zahvaljujem ljudima koji su mi bili podrška. Koliko god se govori o tome da je Survivor individualna borba, bez svog tima koji sam upoznala ovde ne bih došla do pobede. Želim da sva deca koja gledaju ovo izađu iz svoje kuće i počnu da se bave sportom. Biće zahvalni i srećni zbog toga. Da je sport vera, tu veru bih odabrala u životu. Cilj u životu mi je da promovišem psihofizičko zdravlje“, istakla je Antonia. (kraj) dep/dj

 

Share: