Mundijal 2022

Srbija spremna da fascinira

23:26 16. 11. 2022. FoNet | Dragica Pušonjić

CIRIH - Srbija nikada nije delovala bolje za plasman u šesnaestinu finala Svetskog prvenstva u Kataru, jer je osvojila prvo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi i ima niz od pet mečeva bez poraza, ocenjeno je u Analizi učesnika Svetskog kupa na sajtu FIFA.

Srbija obećava da će prikazati uzbudljivu igru, jer nakon neuspeha u kvalifikacijama za EURO 2020, tim koji trenira Dragan Stojković sada se nada da će ostatku sveta dokazati svoj kvalitet, navodi se u analizi.

Napredak u Kataru neće biti lak, jer se u njihovoj grupi nalaze Brazil, Švajcarska i Kamerun, pa će Stojkovićeva ekipa morati da ponovi – a možda i da bude bolja – impresivne nastupe uoči Svetskog prvenstva, navodi se u analizi reprezentacije Srbije.Na papiru izgleda da je Srbija u dobroj formi za takmičenje u Kataru. Osim što ima pravu fudbalsku legendu na klupi - Aleksandra Mitrovića, talentima obiluju igrači, jer Vlahović, Mitrović, Kostić i Tadić imaju golove "u sebi" i, ako kliknu, Srbiju će biti teško zaustaviti, navedeno je u analizi. (kraj) is/dpv/dep

Share: