Mundijal 2022

Srbija ima snage

11:22 29. 11. 2022. Instragram

BEOGRAD - Probudite se "Orlovi" moji i poletite, vi možete sve kada znate da je cela zemlja uz vas, kada znate da svaka vaša pobeda je naša neopisiva sreća i ponos, poručio je biznismen Bogoljub Karić u poruci fudbalskim reprezentativcima Srbije.

Vi ste danas na putu da postignete dobar plasman na Svetskom prvenstvu u fudbalu i svaka vaša utakmica je jedan od najznačajnijih događaja za svakog Srbina na planeti i sve one ljude koji su odlučili da navijaju za našu reprezentaciju.

Bolji smo od većine, čekamo da vas vidimo, kao veliko iznenadjenje na ovom najznačajnijem fudbalskom takmičenju na svetu.

Probudite se "orlovi" moji i poletite, vi možete sve kada znate da je cela zemlja uz vas, kada znate da svaka vaša pobeda je naša neopisiva sreća i ponos.

Pokazali ste da imate kvalitet, da znate kad hoćete da date gol, da preuzmete inicijativu kad vi odlučite, i zbog toga verujem da cete uspeti da ostvarite pobedu na sledećoj utakmici.

Ako je Saudiska Arabija pobedila Argentinu, Japan slavio protiv Nemačke, mislim da za vas ne postoji zemlja koju ne možete da pobediti.

Osećam, da će sledeća utakmica, iako je presudna, biti vaš povratak na put ka odličnom plasmanu.

Treba da znate da svaki vaš pokret, svaki vaš dan, vaš minut na terenu udara u srce i dušu svakog od nas.

Zato "Orlovi" moji, pokažite volju, znanje i snagu. Srbija ima snage, poručio je Bogoljub Karić. (kraj) def

Share: