Udruživanje

12:44 06. 05. 2021. FoNet

BEOGRAD - Payoneer, globalna platforma za plaćanja i elektronsku trgovinu koja podstiče rast miliona digitalnih biznisa širom sveta, objavio je da je pokrenuo saradnju sa eBayom kako bi prodavcima u odabranim zemljama omogućio da budu plaćeni za ono što prodaju na eBay platformi.

Kompanija eBay udružila sa Payoneerom u misiji modernizacije platforme, pojednostavljenja njenog funkcionisanja i lakše naplate za prodavce širom sveta.

Uz pomoć Payoneera, prodavci na eBayu će imati brži pristup sredstvima, veću fleksibilnost u upravljanju naplatama u različitim valutama i bolji pristup potencijalnim kupcima preko različitih međunarodnih eBay sajtova. 

Payoneer će od aprila 2021. godine upravljati naplatama eBay prodavaca iz Kine, dok će eBay proširiti upravljanje plaćanjima širom sveta. eBay i Payoneer nameravaju da ovu uslugu uvedu i u drugim zemljama tokom ove godine.

„Čast nam je što smo postali partner eBaya, istinskog pionira i giganta u svetu elektronske trgovine”, izjavio je Skot Galit, generalni direktor Payoneera. (jraj) dep

Share: