Imlek donirao sredstva

13:33 07. 06. 2021. FoNet

BEOGRAD - Kompanija Imlek saopštila je da je donirala sredstva za rekonstrukciju vrtića "Vnečić" u beogradskoj opštini Savski venac.

Vrtić, u sastavu Predškolske ustanove Savski venac, je dobio novi mobilijar, a mališani pred koje je život u startu postavio razne prepreke od sada će ih lakše savlađivati, bezbrižnije se igrati u svom dvorištu i uživati u radostima detinjstva, navodi se u saopštenju.

Otvaranju rekonsturisanog igrališta prisustvovali su supruga predsednika Republike Tanmara Vučić, generalni direktor kompanije "Imlek" Bojan radun, direktorka PU Savski venac Dušanka Jovičić i Lucija Dedejić, rukovodilac vrtića "Venčić".

Dugi niz godina sve svoje humanitarne aktivnosti usmeravamo u cilju pomoći pre svega deci sa posebnim potrebama, bez roditeljskog staranja i socijalno ugroženim kategorijama društva, rekao je Radun.

Naša kompanija će i ubuduće nastaviti sa realizacijom različitih projekata koji za cilj imaju obezbeđivanje što kvalitetnijeg i srećnijeg odrastanja dece svih uzrasta, dodao je on.

Svi treba da razumemo potrebe onih kojima je naša pomoć najneophodnija, da izađemo sa idejom i realizujemo je u komunikaciji sa nadležnim organima, rekla je Tamara Vučić. (kraj) lj/ivt/dj

Važne su čista namera i jasan cilj, a ono što je danas najvažnije to su deca. Treba im prepustiti da rade ono što najviše vole, ono u čemu su najbolji i što je najbolje za njih, a to je igra. Zato, hajde da se igramo, poručila je ona na otvaranju igrališta. 

Share: