Saradnja sa Lukserom

14:30 03. 07. 2021. FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - Kompanije Er Srbija i Lukser uspostavile su saradnju zaključivanjem specijalnog propratnog sporazuma (SPA), nakon što je luksemburška nacionalna avio-kompanija 3. juna pokrenula direktne letove dva puta nedeljno na liniji Beograd-Luksemburg, saopštila je danas Er Srbija.

Saradnja srpskog i luksemburškog nacionalnog avio-prevoznika putnicima će omogućiti veći izbor i bolju povezanost prilikom putovanja između Beograda i Luksemburga, kao i lakši pristup destinacijama u okviru regionalne mreže Er Srbije.

Zahvaljujući postignutom sporazumu, putnici Luksera će biti u prilici da preko Beograda lete do destinacija Er Srbije, kao što su Atina, Banjaluka, Podgorica i Skoplje.

Er Srbija će svojim putnicima omogućiti letove iz gradova u regionu do Luksemburga preko Beograda, kao i mogućnost putovanja između ova dva grada preko tranzitnih tačaka kao što su Berlin, Beč, Pariz i Rim.

Avio-karte u okviru SPA ugovora u prodaji su od 1. jula.

Lukser, nacionalni avio-prevoznik Luksemburga, osnovan je 1961. godine i nudi linije do većine najznačajnijih evropskih gradova, poslovnih centara i međunarodnih čvorišta, uz bezbednost, kvalitet i fleksibilnost kao prioritete u poslovanju. (kraj) vbr/dpv

Share: