Stižu nova imena

15:29 06. 08. 2021. FoNet

BEOGRAD - Posle uspešnog lansiranja Sunland festivala u Bugarskoj, koji je posetilo više od 15.000 ljudi, kroz Exitova dva festivala ovog leta prošlo je gotovo 200.000 posetilaca, a ta brojka će se dodatno uvećati jer sledi veliko finale letnje sezone uz Sea Dance i predivnu jadransku obalu.

Kvalitetan lineup najvećeg crnogorskog festivala, koji predvode internacionalne muzičke zvezde upravo je pojačala moćna Gang postava najslušanijih izvođača sa ovih prostora, te na glavnu festivalsku binu stižu vodeće ime trap scene Surreal, regionalni trap guru Fox, srpska reperka Sajsi MC, Klinac, Ognjen, Muha i O.G. feat Distortion.

Oni će sa već objavljenim izvođačima – superzvezdom nove generacije Borisom Brejchom, jednim od najvećih elektronskih umetnika današnjice Maceo Plexom, vodećim tandemom savremene elektronske scene, velemajstorima Tale Of Us, planetarnim hitmejkerima Meduzom, multutalentovanim umetnikom Satorijem, rock legendama Bajagom i Instruktorima, trap kraljicom Senidom, maestralnim reperom Vojkom V, osiječkim treperom Z++ i domaćinima – hip hop tandemom Who See nastupiti na sedmom izdanju Sea Dance festivala, koji će ove godine trajati četiri dana, od 26. do 29. avgusta na tirkiznom beskraju budvanske plaže Buljarica.

Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival primenio u Novom Sadu, ali prilagođenih uslovima u Crnoj Gori.

Na festival će moći da uđu svi koji su dobili makar jednu dozu vakcine, svi koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu (dokument ne stariji od 180 dana) ili svi koji poseduju negativan PCR ili brzi antigenski test. (kraj( dep

Share: