Nik Kejv dolazi na Egzit 2022

15:15 16. 08. 2021. FoNet | Milica Rilak

NOVI SAD - Nik Kejv i Bed Sids prvi su potvrđeni hedlajneri 21. Egzit festivala koji se održava od 7. do 10. jula sledeće godine, a od danas su u prodaji i jednodnevne ulaznice za 8. jul, kada nastupa Kejv, saopštili su organizatori.

Osnivač i direktor Egzit festivala Dušan Kovačević istakao je da je ovogodišnjim "istorijskim izdanjem", kojim je započeo povratak velikih festivala na svetsku scenu, Egzit pokazao da je snaga jedinstva i volje jača i od najvećih prepreka koje su pretile da nas razdvoje i ove godine.

"Dokazali smo da postoji način da se veliki festivali bezbedno organizuju, čak i tokom pandemije. I dok priča o čudu koje se desilo na našoj magičnoj tvrđavi i dalje obilazi planetu, s velikim optimizmom gledamo na 2022, kada će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture", poručio je Kovačević, koji veruje da da nema bolje najave dešavanja sledeće godine od nastupa jednog od najvećih rokenrol umetnika ikada.

Nik Kejv je već dva puta nastupio na Petrovaradinskoj tvrđavi - sa Grindermanom na Egzitu 2011. godine, a sa Bed Sids 2013. godine.

Postoje tri vrste jednodnevnih ulaznica za petak, 8. jul, kada nastupa Nik Kejv - regularne ulaznice po ceni od 2.590 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara, a sve se kupuju isključivo onlajn na stranicama Gigstix.

Registracija za četvorodnevne ulaznice po ceni od ceni od 5.990 dinara traje do 18. avgusta 2021. preko portala exitfest.org.

Od 3. septembra kreće redovna prodaja jednodnevnih i četvorodnevnih ulaznica za Exit festival 2022. na oficijalnom festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i online na stranicama Gigstixa, podsećaju organizatori. (kraj) vip/mr/dj

Share: