Stiže DJ Topic

15:59 17. 08. 2021. FoNet

BEOGRAD - Jedna od najbrže rastućih zvezda današnjice i hitmejker čiji singlovi prelaze pola milijarde pregleda na video i striming servisima – DJ Topic – stiže na Sea Dance.

Najjači festival ovog leta na Jadranskoj obali obogatio je lineup koji već predvode velika svetska i regionalna imena, kao što su Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Satori, Senidah, Bajaga i Instruktori, Vojko V, Who See, Sajsi MC, Tijana T i mnogi drugi.

Vlasnik hitova Breaking Me, Your Love i Chain My Heart, nemački producent i DJ, koji sarađuje sa najvećim pop zvezdama, nastupiće poslednjeg dana Sea Dancea, u nedelju, 29. avgusta, na glavnoj bini.

Tobias Topic svoj stil opisuje kao plesnu muziku uz tekstove koji su balade,a u kreativnom procesu prvo pravi muziku, pa onda piše tekstove koji joj odgovaraju.

Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala jeste pridržavanje bezbednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival primenio u Novom Sadu, ali prilagođenih uslovima u Crnoj Gori.

Na festival će moći da uđu posetioci koji ispunjavaju jedan od četiri uslova iz Nacionalne COVID potvrde: dokaz da je osoba u celosti vakcinisana ili da je dobila makar prvu dozu vakcine, ili negativan PRC test ne stariji od 72 sata, ili pozitivan nalaz PCR testa stariji od 14, a ne stariji od 180 dana (što je dokaz da je posetilac preležao Kovid-19), ili negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati. (kraj) dep

 

Share: