Duh starog grada i moderan stil

10:38 23. 08. 2021. FoNet

BEOGRAD - Najmodernija gradska četvrt, Belgrade Waterfront, bogatija je za još jednu zgradu u kompleksu BW Quartet, smeštenog u Park distriktu.

Stambene jedinice u novoj zgradi biti u prodaji po najnižoj ceni i uz najbolji izbor.u petak  27. avgusta.

Najnovija zgrada Belgrade Waterfront-a nalazi se preko puta Savskog parka, sa pogledom na zelenilo i prirodu kakav se retko sreće u srcu grada. Imaće šest standardnih i jedan uvučen sprat i raspolagaće sa 290 stanova različitih veličina i struktura. Sve stanove odlikuje odličan kvalitet gradnje i upotreba savremenih materijala, a prostor je osmišljen tako da pruži maksimalnu udobnost i kroz koncept otvorenog plana postane mesto okupljanja cele porodice.

Kao i sve zgrade Belgrade Waterfront-a, i BW Quartet ima recepciju, obezbeđenje, podzemnu garažu i uređeno unutrašnje dvorište za stanare. Porodicama sa malom decom od velike važnosti je blizina vrtića, buduće škole, a u susedstvu se nalaze brojnim kafići, restorani i prodavnice.

Na nekoliko minuta hoda nalaze se Sava Promenada i Galerija, najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija u regionu.

Sa druge strane kompleksa BW Quartet nalaziće se renovirana Savska ulica koja povezuje zgradu sa rekonstruisanim Savskim trgom i starim delom grada.

Arhitektonsko rešenje građevine inspirisano je evropskim stilom i u duhu je starog dela grada, dok se sa druge strane nalazi u centru gradskih zbivanja.

Osom obnovljene zgrade bivše Železničke stanice, planirana je i obnova zgrade Pošte, kojoj će rekonstrukcijom biti vraćen originalni izgled iz 1927. godine i epitet jedne od najlepših građevina prestonice. 8dpe) kraj

Share: