Za vakcinu karta i pomoć Vanji

18:35 02. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Grad Beograd, Fudbalski savez Srbije i kompanija Mozzart pokrenuli su društveno-odgovornu kampanju uoči meča fudbalera Srbije protiv Luksemburga, pa će za svaku vakcinu na punktu kod stadiona "Rajko Mitić", Mozzart dati po 5.000 dinara za lečenje Vanje Malović, a FSS kartu za utakmicu orlova sa Luksemburgom.

Kapiten fudbalera Srbije Dušan Tadić rekao je da se u subotu igra važnu utakmica, ali je isto tako bitno da svi zajedno pomognu Vanji da pobedi u njenoj životnoj utakmici.

Svi zainteresovani imaće posebno priliku da se vakcinišu u petak i subotu, 3. i 4. septembra, od devet do 17 časova, kada će "autobus za vakcinaciju" biti postavljen ispred "Marakane". 

Novovakcinisani će, na ovaj način, ujedno pomoći i u sakupljanju novca neophodnog za lečenje devojčice Vanje Malović, obolele od spinalne mišićne atrofije, svaki vakcinisani dobiće i kartu za utakmicu orlova sa Luksemburgom, kao i priliku da kroz nagradnu igru osvoji vrednu nagradu.

Fudbalski savez Srbije je obezbedio komplete sportske opreme za najsrećnije, ukupno deset komada, dok je kompanija Mozzart pripremila glavnu nagradu - konzolu Playstation 5, a pobednici će biti proglašeni na poluvremenu utakmice.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić vakcinisaće se trećom dozom u "autobusu za vakcinaciju" u društvu fudbalera Laneta Jovanovića i Nikole Lazetića, navodi se u zajedničkom saopštenju. (kraj) ivt/dpv

Share: