Festival burgera

14:39 08. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Selekcija najboljih burgera biće predstavljena na Burgeraj festivalu u petak, 10. septembra na Sava Promenadi u Belgrade na vodi.

Burgere će pripremati poznati burger majstori tokom sva tri festivalska dana, od 12 do 23 sata, a među njima su čuveni Burger House, Submarine, Toster bar, Fat Boys, Holy Smokes, Burger&Co, Burger Lab, Loco Chef, Pub Republika i Ž Burger.

Uz pažljiv odabir elektronske muzike i podršku poznatih imena gradske DJ scene, kao što su DJ Pepe, DJ Oysha, DJ Iron, DJ Groovyman, Goran Starčević i drugi, festivalski prostor biće pretvoren u pravi raj za hedoniste – idealno mesto za uživanje u savršenom spoju hrane i muzike.

U street art zoni talentovani muralista, street artista i kralj ulice Derkoks, u formi performansa oslikavaće panoe velikih dimenzija sprejevima.

Tokom vikenda biće otvorena i zona posvećena najmlađima u kojoj će The Glitterology oslikavati lica i delove tela, a kroz razne interaktivne radionice mališanima će biti obezbeđena celodnevna zabava. U nedelju će festival posetiti i čuveni Karlo koji će u svojoj berbernici na otvorenom posetiocima sređivati bradu i frizuru.

Još jedan društveno odgovorni kutak festivala biće posvećen udomljavanju kućnih ljubimaca, pa će svi koji žele da udome kuče, mače ili zeku, moći to da urade na Burgeraju. (kraj) dep

Share: