Detour u "Barutani"

11:56 10. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Elektro-akustična pop-atrakcija Detour, u četvrtak 16. septembra održaće koncert na otvorenoj pozornici Barutane u Beogradu.

 
Detour će predstaviti repertoar, koji je u međuvremenu proširen sa tri nova hita, ali i novu postavu koja je od sredine ove godine krenula s nastupima.
 
Detour je sastav prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog elektro-akustičnog pop-zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, začinjenog povremeno drum'n'bass i ponekom country notom.
 
Za 15 godina postojanja, svojim su glasovima i talentom ovaj sastav obeležile pevačice Maja Posavec te potom Gina Damjanović, da bi se početkom prošle godine Detouru priključile Karla i Dora, dva nova ženska vokala.
 
 
 
Novim singlovima ‘Šarena’, ‘Slavlje’ i ‘Hawaii’ Detour je nastavio da osvaja vrhove top lista, a u Beograd stižu premijerno u novoj postavi, te će 16.09., u Barutani, održati konačno novi nastup pred beogradskom publikom kojoj je još uvek u sećanju sjajni klupski koncert održan pre dve godine na festivalu Indirekt.
Share: