Počinje Connect Shopping Vikend

15:21 10. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Kompanija SBB saopštila je da će svi korisnici SBB usluga tokom čitavog vikenda, od danas do nedelje 12. septembra, moći da kupuju na shoppster.com uz posebne pogodnosti, super popuste i besplatnu dostavu.

SBB korisnici na shoppster.com mogu pronaći i izuzetnu ponudu kozmetike, a sve što kupci poruče prati specijalna pogodnost besplatne isporuke.

Connect Shopping Vikend donosi najbolje cene na mobilne telefone, 15% popusta na belu tehniku i široku ponudu televizora

“Stalo nam je do zadovoljstva svih naših korisnika i zato svakodnevno radimo kako bismo konstantno bili u prilici da pružamo samo izuzetne proizvode i usluge uz vrhunsko korisničko iskustvo. Program lojalnosti u saradnji sa prvom integrisanom i TV platformom, Shoppster, samo je jedna od pogodnosti koju smo pripremili za naše korisnike”, rekla je rukovodilac Službe za Korisničko iskustvo Jelena Roljić.

Kako bi uživali u svim pogodnostima Connect Shopping Vikenda, SBB korisnici treba samo da se registruju podacima sa MojSBB naloga na shoppster.com i automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti - Smart Connect. SBB korisnicima su dostupni i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova. (kraj) dep

Share: