Nov poslovni kompleks

14:19 29. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Početkom naredne godine Novi Beograd će postati bogatiji za još jedan poslovni kompleks, Alco Business Center lociran u centralnoj poslovnoj zoni grada.

Kompleks se sastoji od tri zgrade ukupne površine 13.500 kvadratnih metara, a ekskluzivno pravo za izdavanje kancelarijskog i maloprodajnog prostora dobila je kompanija Coreside Savills.

„Reč je o još jednom objektu koji se renovira u skladu sa poslednjim svetskim standardima, kako bi ispunio sve uslove modernog, funkcionalnog i visokokvalitetnog radnog prostora. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u poslovnoj zoni grada i u blizini tržnih centara, aerodroma i autoputa E-75. Dodatna pogodnost za zaposlene biće restoran sa baštom u sklopu kompleksa, kao i veliki broj parking mesta”, kaže rukovodilac sektora komercijalnih nekretnina kompanije Coreside Đorđe Stanisavljević.

Radovi na sveobuhvatnoj rekonstrukciji kompleksa Alco Business Center biće završeni početkom naredne godine, a investitor je renomirana kompanija Alco group.

Najmanja jedinica za izdavanje je 150 kvadratnih metara, dok je posebna pogodnost i retkost u ponudi kancelarijskog prostora, površina dve manje pojedinačne zgrade od po 2.500 kvadratnih metara. (dep) kraj

 

Share: