Premijera filma o Bondu

12:00 06. 10. 2021. FoNet

BEOGRAD - Premijera filma "Nije vreme za umiranje" održana je u IMAX sali bioskopa Cineplex Galerija Belgrade.

U filmu Džejsm Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci, ali njegov mir neće trajati dugo, jer se pojavljuje njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Film je je po završetku dobio zaslužen aplauz, a publika je komentarisala scene viđene na najvećem IMAX platnu u regionu.

Na koktelu pre filma među zvanicama koje su u došle da pogledaju najnoviji film o agentu Džejsmu Bondu izdvojili bili su Sergej Ćetkovićs, Dejan Tomašević, Sandra Perović, Lena Bogdanović, Duška Jovanić, Miodrag Kapora o ,mogo drugi...

Prvaci Narodnog pozorišta, baletski plesači Tijana Šebez i Nicola Bianco dodatno su podigli atmosferu na koktelu plesnom tačkom koju su izveli u holu bioskopa.

Cineplexx Galerija Belgrade nudi novi, najkvalitetniji i nezaboravan doživljaj gledanja filmova iz potpuno drugačije perspektive zahvaljujući jedinstvenoj IMAX tehnologiji. Ako želite još više od filma, onda morate sebi priuštiti IMAX iskustvo. (kraj) dep

Share: