Počinje rijaliti BAR

15:08 21. 12. 2021. FoNet

BEOGRAD - Televizija Kurir od večeras u 20.45 časova počinje emitovanje rijaliti programa Bar sa 15 učesnika koji će se u naredna tri meseca boriti za glavnu nagradu od 30.000 evra.

Za razliku od ostalih rijalitija, takmičari nisu zatvoreni na jednom mestu, već se slobodno kreću, u obavezi su da zajedno rade u Baru i žive od svog rada, a svako ko želi može nakratko da "uđe u rijaliti" odlaskom u kafić u Vlajkovićevoj 8 u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Goste uslužuju takmičari koji rade kao konobari, a očekuju ih žurke, nastupi, tematske večeri i mnogo zabave.

"Rijaliti će voditi Jelena Nikolić, poznatija kao Kontrakulturna, a pored nje, centralna figura biće bar menadžer Nenad Mirković", saopštili su organizatori.

Tokom tri meseca gledaoci učestvuju u postavljanju zadataka takmičarima, ali i odlučuju ko odlazi, a ko ostaje u rijalitiju. Glasa se sve vreme i glasovi gledalaca drže takmičare u emisiji.

"Ovaj projekat Kurir televizija realizuje u saradnji sa Videostroj produkcijom po švedskoj licenci, a na njegovoj pripremi je angažovano više od 150 ljudi. Angažovano je obezbeđenje 24 časa dnevno, svi učesnici su vakcinisani protiv korona virusa i imaju sanitarne knjižice kako bi mogli da rade u baru, a svi gosti Bara moraju da imaju kovid propusnicu bez obzira u koje doba dana ga posećuju", izjavio je Ivan Kleut, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije.

Ponedeljkom će se uživo prenositi izbacivanje, a izbačeni takmičar biće gost emisije Kontrashow, koja se emituje, takođe uživo, u novom terminu utorkom veče, navode u saopštenju organizatori. (kraj) vip/ivt/dj

Share: