Dobra cena i kvalitet

01:36 02. 04. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Merkator-S je u poslednje dve godine otvorio i renovirao 44 prodavnice u kojima je uposlio više od 500 radnika, izjavila je direktorka marketinga ove kompanije Nataša Pavlović prilikom otvaranja renovirane Idea Super prodavnice u Zemunu.

Pavlović je najavila otvaranje i renoviranje još 20 objekata, od Kraljeva i Subotice, preko Uba i Novog Sada, do Smedereva, Beograda i niza drugih mesta, gde će kupcima, kako je rekla, biti ponuđen najmoderniji ambijent, vrhunska usluga i najširi asortiman domaćih proizvoda.

Generalni direktor kompanije Nelt Miloš Jelić je, na otvaranju prodajnog objekta u Zemunu, naglasio značaj razvoja maloprodajne mreže ne samo za trgovce i potrošače, već i za domaće proizvođače.

Kako je ocenio Jelić,  "Merkator" je partner koji beleži ekspanziju na tržištu Srbije, pa je zajednički cilj da svakom potrošaču pruže adekvatnu cenu i uslugu.

Kompanija Mercator-S deo je Fortenova Grupe i jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na našem tržištu. Pokriva blizu 80 mesta, sa više od 300 Idea prodavnica, 33 Roda marketa, dva moderna Merkator hipermarketa, koji na dnevnom nivu usluže i do 300.000 potrošača. (kraj) dep/dpv

Share: