Nagrađen PepsiCo

17:04 29. 04. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija PepsiCo dobila je prvu nagradu na konkursu za nacionalno priznanje za bezbednost i zdravlje na radu za 2021. godinu, koju dodeljuje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a povodom obeležavanja "28. aprila", Dana bezbednosti i zdravlja na radu.

Priznanja je dobitnicima uručila ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, a kompanija PepsiCo je dobitnik Povelje "28. april" za pravna lica sa više od 250 zaposlenih i prvo mesto deli sa kompanijom NIS.

Menadžer lanca snabdevanja u PepsiCo Željko Šaravanja istakao je da kompanija kontinuirano radi na unapređenju uslova za rad, da bi se zaposleni osećali bezbedno i motivisano na radnom mestu.

"U središtu našeg poslovanja, i kao deo globalne pep+ strategije održivog razvoja, nalaze se upravo ljudi, kao jedan od najvažnijih resursa" naveo je Šaravanja i dodao da je ponos kompanije fabrička ambulanta u Magliću.

Ulaganje u poslovanje ide rame uz rame sa ulaganjem u zaposlene, a kompanija PepsiCo će i u buduće razvijati programe i strategije koje u centar poslovanja stavljaju pre svega brigu o zaposlenima, njihovom fizičkom i mentalnom zdravlju, poštujući istovremeno inkluziju i različitost. (kraj) dep/dpv

Share: