Drugi pogled na koš

00:09 20. 05. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija DDOR osiguranje, kao partner Evrolige, pokrenula je akciju podizanja svesti o štetnosti prekomernog korišćenja alkohola i upotrebe opijata na zdravlje, učešće u saobraćaju i bavljenje sportom.

Aktivacija "Drugi pogled na koš" će svim posetiocima omogućiti doživljaj slobodnih bacanja uz posebne naočare koje simuliraju stanje pod dejstvom alkohola ili droga.

Svako ko uspe da ubaci tri slobodna bacanja sa naočarima i 3 bez njih na poklon će dobiti oficijelnu Final four loptu, a za ostale učesnike pripremljene su utešne nagrade. 

Predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Frančesko Maši, povodom ulaska DDOR-a u partnerstvo sa Evroligom i početka Final for turnira, ocenio je da košarkaški duh i sportske vrednosti mogu lako da se integrišu u svakodnevni život i profesionalni angažman.

Posetiocima će DDOR aktivaciona zona biće na raspolaganju svakog dana od 19. do 21. maja 2022. godine, u periodu od 10 do 22 časa, na Savskom trgu u Beogradu.

Na istom mestu u subotu 21. maja biće organizovan prenos uživo svih utakmica iz Štark arene, u terminima od 18 i 21 čas, a u petak se od 17 časova očekuje spektakl na postavljenim terenima koji uključuje utakmice u košarci, basketu, zakucavanju i gađanju za tri poena. (kraj) dep/dpv

Share: