Letnji popusti

10:42 24. 06. 2022. FoNet

BEOGRAD - Servis za dostavu hrane Mister D ima veliki broje akcija i popusta do čak 50%, pa će i ovog leta obradovati korisnike ukusnim obrocima po znatno povoljnim cenama, najavili su iz tekompanije.

"Želimo da svi korisnici maksimalno iskoriste leto i vreme za odmor. Zato smo odlučili da tokom čitave sezone godišnjih odmora omogućimo ukusnu klopu sniženu do čak 50%. Nema potrebe da vrele letnje dane provodite pored šporeta. Izaberite neki od najboljih restorana u vašem gradu, naručite omiljenu hranu, skupljajte poene u okviru našeg loyalty programa, igrajte se i uživajte“, poručili su iz Mister D.

Domaći servis koji uspešno sarađuje sa više od 1.200 restorana u čak osam gradova širom Srbije nedavno je uveo jedinstveni loyalty program koji svim korisnicima omogućava svakodnevno sakupljanje poena i prelaske na nivoe članstva.

Svi nivoi donose dodatne popuste na već sniženi asortiman cena usluge i dodatnu pogodnost u vidu mesečnog izazova, za sve koji uživaju da se takmiče i osvoje vredne promo kodove. (kraj) dep/dj

Share: