Novi abum Kikija i Pilota

20:52 20. 07. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Frontmen grupe "Piloti" Zoran Kiki Lesendrić i direktor PGP RTS Vladimir Graić potpisali su danas ugovor o novom albumu koji će biti objavljen krajem septembra i zvaće se Mali tragovi na nebu“.

Godina u kojoj su objavili debi album, 1981. kako se zove i prvi singl sa albuma,  označava i početak saradnje sa PGP RTS, koja je izdavač šest albuma i kompilacije najvećih hitova „Pilota“. 

„Za 22. septembar je zakazana promocija ovog izdanja. Kiki i 'Piloti' su veliko ime naše muzičke scene i scene regiona, sam Kiki je izuzetan, dokazani autor i muzičar koji je ostavio trag i zaslužuje uvažavanje i pažnju, zato će RTS punim kapacitetom našeg medijskog sistema stati iza ovog projekta. “, naglašava Vladimir Graić, direktor PGP RTS-a.

Novi album ima "drugačiji zvuk i sliku", poverio je Kiki. Muzika je spremna, a uskoro počinje i snimanje spotova.

„To je taj rokenrol, dosta čvršći, ali mislim da i tekstovi i melodija pomalo odskaču od onoga što smo radili na prethodna dva albuma.“, navodi Zoran Kiki Lesendrić.

Veliku turneju Kiki i „Piloti“ najavljuju za 2023. godinu, u kojoj PGP RTS planira da objavi i "boks set" svih albuma Kikija Lesendrića objavljenih tokom karijere, koja traje 42 godine. (kraj) bdr

Share: