Ida Prester i Lollobrigida ekskluzivno

11:21 04. 08. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Schneider Electric Serbia Business Run sa velikim zadovoljstvom najavljuje jednu od najpoznatijih regionalnih zvezda - Ida Prester sa bendom Lollobrigida koji će nastupiti na poslovnoj trci u četvrtak, 29. septembra na Adi Ciganliji.

Ida Prester upečatljiva i veoma autentična umetnica svojom muzikom i nastupima oduševljava publiku širom regiona. Povodom nastupa na najvećem team building događaju u zemlji Ida Prester je izjavila da se jako raduje ovom nastupu i zaposlenima poručila:

"Jako sam srećna što sam pozvana zabavljati ekipu na najvećem tim bildingu u Srbiji. Ja svoj posao obožavam i na pozornici se dajem do poslednje kapi, nadam se kao i vi u svom poslu. Dođite da se podržimo, plešemo i radujemo se":

Organizatori trke pozivaju sve da okupe svoje omiljene kolege i prijave se za beogradsku trku, a potom da počnu da se pripremaju i za red trčanja i za red đuskanja uz Idu Prester i Lollobrigidu.

Priliku da uživaju u koncertu i bodrenju kolega imaće i svi oni koji ne trče. U navijački paket uključeno je prisustvo na odličnoj žurci sa kolegama, kao i kupon za hranu i piće. 

Schneider Electric, svetski lider u oblasti upravljanja energijom i ponosni sponzor čuvenog maratona u Parizu, partner je ovog sportsko-poslovnog događaja.

Cilj saradnje i sinergije ova dva brenda je da Business Run za 5 godina postane prvi najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv.

Ovaj ambiciozni cilj biće postignut postepenim uvođenjem inovativnih tehnoloških rešenja poput solarnih panela, reciklažnog sistema na svakoj trci. Inovacije su promovisane ove godine na prve dve trke u Novom Sadu i Subotici, dok će održivost svoj maksimum dostići na trkama u Nišu i Beogradu koje će se održati u septembru. 

Uporedo sa idejom održivosti pokrenuta je i kampanja “Trka za šume” u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac sa ciljem da društveno najodgovornije kompanije kroz svoje donacije doprinesu da se do kraja 2025. godine zasadi 100.000 stabala i time značajno promeni ekološka slika naše zemlje.  

Pored nezaboravnog provoda sa kolegama, sjajne staze, bogatog startnog i navijačkog paketa učesnike na trci očekuju zabavne i mnogobrojne aktivacije sponzora i prijatelja trke.

Događaj tradicionalno podržavaju i kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti.

Osim naslovnog sponzora partneri događaja su i Intersport, Aqua Viva, Herbalife i Esensa. (kraj) dep/dj

Share: