Plan B Adiko banke

10:30 22. 09. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Addiko banka je, osluškujući potrebe klijenata, za njih kreirala jedinstven plan B, kojim, bez obzira da li se to odnosi na brzi keš kreditu ili štednji,, Addiko banka nudi dobre uslove, koji imaju glavni cilj da smanje neizvesnost i pomognu klijentima da ostvare svoje želje.

Addiko banka je kreirala rešenja koja će zadovoljiti potrebe klijenata i za dodatnim kešom i za depozitima i na taj način nastoji da olakša planiranje svakog kućnog budžeta ili ostvarivanje ciljeva..

Klijentima Addiko banke je na raspolaganju brzi keš kredit, bez troškova obrade kreditnog zahteva, troška povlačenja Kreditnog biroa i menica, a kao i do sada, zahtev za ovaj proizvod mogu podneti online ili u najbližoj ekspozituri Addiko banke i preliminarni odgovor dobiti u najkraćem roku.

To međutim, nije sve. Kada je u reč o štednji, za potrebe uvećanja ličnog fonda, koji će u doglednom trenutku u budućnosti svakako dobro doći, Addiko banka je omogućila oročenje u evrima na 12 meseci, uz odličnu kamatnu stopu, od čak 2,25% (EKS 1,91%).

U nestabilnim vremenima neophodno je imati plan B kada je reč o planiranju budućnosti i usklađivanju želja i potreba. Kontekst globalnih izazova donosi neizvesnost.

"Addiko banka, kao specijalizovana banka koja nudi proizvode i usluge visokog kvaliteta, odlučila je da ponudi dobre uslove za svoje najtraženije proizvode i klijentima olakša dalja planiranja. Uvek je dobro imati plan B kada govorimo o nepredviđenim troškovima ili planovima za štednju, a Addiko banka je tu za sve kojima je potreban dodatni keš ili žele da oroče novac po posebnim uslovima. Za štednju u evrima, u promo periodu do 31.oktobra, ponuđene su odlične kamatne stope, a pored toga Addiko banka nastoji da bude tu i za klijente kada im je neophodan dodatni finansijski podsticaj i da ih podrži kroz svoju ponudu brzih keš kredita, do 3 miliona dinara i 71 mesec, bez troškova obrade kreditnog zahteva", izjavio je predsednik Izvršnog odbora Addiko banke Vojislav Lazarević..

 

Addiko banka je uvek tu da ponudi rešenja ne samo kada sve ide kako treba, već i za plan B. (kraj) dep/dj

Share: