Nikola Ćurčić novi direktor

11:42 22. 09. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Novi direktor Tetra Pak fabrike u Gornjem Milanovcu, jednog od najvećih srpskih izvoznika, od nedavno je Nikola Ćurčić, saopštila je danas ta kompanija.

Ćurčić je na mestu direktora fabrike zamenio Jovana Gligorijevića, koji će svoju karijeru nastaviti u kompaniji, kao World Class Manufacturing & Engineering direktor za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

Na poziciju direktora fabrike Nikola dolazi nakon više od 16 godina iskustva u kompaniji Tetra Pak, na pozicijama proizvodnog inženjera, procesnog inženjera za laminiranje i menadžera proizvodnje, od 2012. godine.

Paralelno sa ovom pozicijom gospodin Ćurčić je u istom periodu predvodio i tim sačinjen od predstavnika Tetra Pak fabrika u Evropi i Centralnoj Aziji, koji se bavi fokusiranim unapređenjem proizvodnog procesa, odnosno povećanjem efikasnosti opreme i smanjenjem škarta (Focused improvement pillar).

„Čast mi je što sam izabran na poziciju direktora fabrike koja godinama unazad postiže odlične rezultate. U isto vreme osećam odgovornost da taj put uspeha zajedno sa svojim timom nastavim sa ciljem da fabrika uvek bude prvi izbor za naše kupce i zaposlene. Kao i do sada, želimo da budemo snažan oslonac kompaniji, sa fokusom na bezbednost hrane i održivost, kroz poštovanje našeg obećanja da Štitimo što je dobro.“ – izjavio je gospodin Ćurčić ovim povodom. „Veoma sam zadovoljan prvim utiscima na poziciji direktora fabrike i nadam se da ćemo u narednom periodu postizati još bolje rezultate“, izjavio je Ćurčić.

Pre nego što se pridružio kompaniji Tetra Pak, Ćurčić je radio na pozicijama direktora proizvodnje u lokalnim kompanijama: „Toplota“ i „Ivaterm“. Diplomirao je termo-tehniku, na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. (kraj) dep/dj

Share: