Konkurs za 100.000 evra

11:26 20. 10. 2022. | Velimir Ilić

BEOGRAD - Konkurs #OkvirPodrške, u okviru kog će najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa podržati realizaciju tri najbolje regionalne ideje za održivo poslovanje sa ukupno 100.000 evra, traje još dva dana, a prijave su dostupn do subote, 22. oktobra na sajtu NLB Komercijalne banke www.nlbkb.rs/okvir, saopštila je dans NLB Grupa.

Pravo učešća imaju pravna lica, preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća i gazdinstva, bez obzira na vrstu delatnosti, apotrebno je dau formularu za prijavu predoče ideju o unapređenju svog poslovanja na održiv način, navedeno je u saopštenju.

Po zatvaranju Konkursa, lokalna komisija će najpre odabrati 10 najboljih održivih ideja malih biznisa iz Srbije koji će dobiti podršku u vidu promocije na digitalnim kanalima NLB Komercijalne banke i kanalima medijskog partnera projekta, šest meseci besplatnog održavanja poslovnog paketa, 12 meseci bez naknade za korišćenje POS terminala, kao i 12 meseci bez naplate mesečne članarine za jednu odabranu Mastercard Business debitnu
karticu, saopštilajeNLB Grupa. (kraj) vip/dj

Share: