Nove usluge za Severnu Makedoniju

16:11 26. 10. 2022. FoNet | Ivana Šanjević

SKOPLJE - MTEL, član Telekom Srbija grupe, od danas počinje da pruža nove usluge u Severnoj Makedoniji, mobilnu telefoniju i internet, kao i pakete usluga koje uključuju i satelitsku televiziju.

Za ovih godinu dana, koliko smo prisutni na tržištu, korisnici su imali priliku da nas upoznaju, da isprobaju uslugu i podršku koju im pružamo. Od danas mogu da nam se obrate za vrhunsko iskustvo mobilne telefonije i interneta, televizije i paketa usluga, izjavio je generalni direktor MTEL Marko Lopičić.

Telekom Srbija grupa, u oviru koje posluje i MTEL, nastoji da na svakom tržištu na kojem posluje ponudi kvalitetne usluge i vrhunsku ponudu, navodi se u saopštenju.

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić je ukazao da MTEL dolazi iz porodice regionalnog lidera, što će se pozitivno odraziti na kvalitet ukupne ponude na tržištu.

Telekom Srbija je u ovom trenutku u velikoj ekspanziji. Dok ovde počinjemo da nudimo nove usluge, istovremeno širimo delatnost naših zavisnih preduzeća na području Evrope, kao nedavno u Švajcarskoj, a plan je da uskoro budemo prisutni na tržištama u Nemačkoj i SAD, rekao je Lučić.

Telekom Srbija grupa već pruža usluge u oblasti mobilne telefonije, interneta i televizije za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi, navodi se u saopštenju. (kraj) dar/ivt/dpv

Share: