Arnold Švarceneger i Milla Jovovič zajedno

11:20 25. 11. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Po prvi put u istoriji, Arnold Švarceneger i Mila Jovović će se udružiti na ekranu! Ovog decembra, holivudske poznate ličnosti će voditi igrače u Prazničnim operacijama, širom franšize World of Tanks na PC, mobilnim uređajima i konzolama. Sezona praznika će se sigurno zagrejati u World of Tanks na PC, World of Tanks Blitz i World of Tanks Modern Armor!

U sinematik trejleru Prazničnih operacija, Arnie i Milla bave se najvažnijom misijom do sada - da sačuvaju praznike za Artura i njegovog sina Mikey. Pridruži im se u magičnom vozu Holiday Express koji će ih odvesti u srce Prazničnog sela, u World of Tanks.

"Igrala sam heroja u filmovima zasnovanim na video igricama, ali ovo je prvi put da sam ja lično u pravoj igri i spremna sam za akciju!“, rekla je Mila Jovović, ambasadorka Prazničnih operacija / Zvezda akcije.

„Još jedno prvo iskustvo za mene je to što glumim sa legendarnim Arnold Schwarzenegger. Sa njim pored mene, vodićemo igrače do čarobnog Prazničnog sela i delićemo specijalne poklone igračima u World of Tanks”, navela je ona.

“Prošle godine sam imao neverovatno iskustvo sa World of Tanks i kada su me zamolili da se vratim, odmah sam odgovorio "Vratiću se". Znao sam da će ovogodišnji događaj zaista biti poseban i bio sam u pravu. Čast mi je da glumim zajedno sa neverovatnom Milla Jovovich, po prvi put radimo zajedno. Nagrade i izazovi za Praznične operacije su ovoga puta još bolji, a ja mogu da kombinujem dve moje omiljene stvari; praznike i tenkove!“, dodao je Arnold Švarceneger,

Tenkisti će se prvo susresti sa blokbaster dvojcem u garaži, gde će im dodeliti izazove i zadatke. Kada igrači ispune ove zadatke, dobiće Arnie i Milla artikle za prilagođavanje kao što su skinovi tenkova, tematski amblemi, natpisi, dekali i komandanti. Milla i Arnold glasovi će biti predstavljeni u World of Tanks na PC i konzoli.

Praznični događaj počinje 1. decembra i traje do 9. januara  2023. Svaka verzija igre ima svoj skup datuma i prazničnih ponuda, prilagođenih za igru te platforme.

Tenkisti će se suočiti sa nizom misija i zadataka kako bi dobili ekskluzivna prilagođavanja Arnie i Milla i priliku da obe akcione zvezde Prazničnih operacija budu komandanti tenkova! Praznične operacije 2023 će imati specijalnu valutu događaja zvanu Resursi.

A sve praznične aktivnosti zasnivaće se na prikupljanju i ulaganju u ove resurse.

Igrači se mogu pridružiti "Timu Arnold" ili "Timu Milla" u predstojećoj sezoni i učestvovati u događaju Praznična operacija i lovu. Oni mogu da zarade nagrade radeći ka cilju svog tima; zarađivati poene da bi preuzeli prilagođavanja i sadržaj Prazničnih operacija.

U World of Tanks Blitz, ceo kalendar Prazničnih operacija je dostupan. Uloguj se u igru da preuzmeš poklon: Arnold i Milla avatare i bonuse u igri. Pobedi u bitkama da zaradiš nagrade sa temom Arnold i Milla, kao što su kamuflaže, kolekcionarski predmeti i najbolje od svega - profil Arnolda. (kraj) dep/dj

Share: