Povećana aktivnost Glovo

11:54 01. 12. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija Glovo beleži povećanu potražnju na svojoj aplikaciji tokom SVetskog fudbalskog prvenstva u Kataru, a najveći rast ostvaren je u danima kada je igrala reprezentacija Srbije.

Ilustracije radi, tokom najvažnijeg fudbalskog događaja, IDEA Express market beleži povećanje od čak 55% u broju narudžbi, i to uglavnom po pravilu tri sata pre utakmice.

Ubedljivo najveći broj narudžbina beleže čizburgeri, ćevapi, pica, giros i pljeskavica, dok artikli poput gaziranih pića, flaširane vode i piva beleže rast tokom fudbalske groznice.

Osim hrane iz restorana, korisnici ovih dana naručuju i grickalice kao što su čips i kokice, koji su ipak neizostavni rekviziti za navijanje!

Kada Glovo prima najviše porudžbina iz toplih domova?

Četvrtak, u kojem je naša reprezentacija prvi put kročila na zeleni teren, svakako je bio “zlatni dan” za naručivanje, kada Glovo beleži skoro pa dupli broj porudžbina i to jedan sat pred samu utakmicu u odnosu na prosečan četvrtak u isto vreme.

Ono što je ostalo stabilna statistika, čak i u danima fudbala, svakako je lista gradova sa najvećim brojem narudžbina gde se na prva tri mesta i dalje mogu naći Beograd, Novi Sad i Niš.

Pored povećanog obima posla tokom ovih dana kada je fudbal zvezda svakog doma, primetno je i da korisnici veoma pozitivno reaguju na sjajne pogodnosti koje je Glovo kompanija pripremila za fudbalske dane pred nama.

Pre svega, Glovo je osmislio namenske promocije za ovaj period, sa specijalnim kombinacijama i popustima do 30% koje je omogućilo više od 120 partnera. Pored toga, specijalna iznenađenja i pokloni očekuju Glovo korisnike i u okviru IDEA Express kupovine koja stiže na vrata za manje od 30 minuta. 

A kako bi naši sugrađani istinski uživali u igri najboljih igrača na svetu, iz Glovo kompanije su se pobrinuli da olakšaju svaku porudžbinu. Stoga je kreirana posebna prečica za ljubitelje fudbala.

Naime, u okviru Glovo aplikacije, tokom trajanja najvažnijeg fudbalskog takmičenja, korisnici mogu kliknuti direktno na balončiće posvećene fudbalu gde će ih sačekati sve ono što bi mogli da požele da gricnu ili popiju tokom utakmica!  

Za glasno i strasno navijanje i uživanje u sportu, Glovo je uvek tu i čitav tim ove kompanije ponosan je što je još jednom dokazao svoju svrhu, a to je udobna i sigurna dostava gde god da se klijenti nalaze. (kraj) dep/dj

Share: