JTI među najboljim svetskim poslodavcima

14:06 17. 01. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija JTI je, osmu godinu zaredom, dobitnik Top Employer sertifikata, prestižnog priznanja namenjenog kompanijama koje su pokazale izuzetne rezultate kada se radi o obezbeđivanju najboljih uslova za rad i podsticanju razvoja talenata na svim nivoima.

Brojne mogućnosti za napredovanje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu, rad od kuće koji doprinosi postizanju balansa između posla i privatnog života i inovativni pristupi u postizanju blagostanja i jednakosti zaposlenih samo su neke od odlika koje Japan Tobacco International izdvajaju od ostalih poslodavaca. 

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Top Employers institut i ove godine prepoznao naš trud i zalaganje da zaposlenima pružimo mogućnosti za rast i razvoj na svim nivoima. Ovaj sertifikat za nas predstavlja sve ono u šta verujemo –  timski rad, našu korporativnu kulturu i zaposlene koji je neguju svakoga dana; oni su ti koji postavljaju ciljeve, učestvuju u inicijativama i inspirišu druge. I u budućnosti ćemo se truditi da sledimo svoj pozitivan primer i da, postavljanjem ambicioznih ciljeva u ovom domenu, nadmašimo sebe i proces upravljanja ljudskim resursima podignemo na još viši nivo“, izjavila je direktorka Odeljenja za zaposlene i korporativnu kulturu u JTI za Zapadni Balkan Milena Rajić.

Zaposleni u kompaniji JTI svakodnevno su motivisani mnogobrojnim benefitima.

Odim različitih mogućnosti za usavršavanje poput eksternih obuka, oni obuhvataju i privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i članove njihove uže porodice, hibridni oblik rada, savremeno radno okruženje, korišćenje najmodernijih alata i sistema za rad. (kraj) dep/dj

 

Share: