Spektakl pred 10.000 ljudi

14:06 29. 03. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Najveći tehnološki događaj u Evropi, srpski brend - Tomorrow Konferencija - sa Sky Music Entertainment kompanijom održaće tech konferenciju od 12. do 14. maja u Štark Areni, saopšteno je danas.

Tomorrow konferencija, debitovala je od 8. do 10. februara u Dubaiju, pred više od 2.000 posetilaca i 10.000 onlajn gledalaca iz celog sveta.

Konferencija je ugostila više od 80 međunarodno priznatih lidera iz industrije koji su na binama sa najmodernijom produkcijom govorili o najnovijim trendovima iz disruptivnih tehnologija kao što su razvoj blokčejna, upotreba NFT-a, budućnost Metaverse-a i Web3, veštačka inteligencija (AI).

Želim da se zahvalim svima koji su nas podržali na debiju u Dubaiju, partnerima, Sky Music produkciji, medijima i publici. Naš cilj je povezivanje posetilaca s najvećim svetskim umovima, želimo da načinimo korak napred i približimo budućnost svima. S ponosom najavljujemo drugo beogradsko izdanje od 12. do 14. maja, što će biti najveći događaj do sada, i pozivam sve da nam se pridruže”, rekao je osnivač i izvršni direktor Tomorrow konferencije Mlađen Merdović. (kraj) dep/dj

Share: