Ozbiljan muzički ugođaj

17:41 17. 05. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Omiljena gradska manifestacija i najveći festival piva u regionu, Belgrade Beer Fest, u godini 20. izdanja održaće se od 15. do 18. juna na Ušću u organizaciji Skymusic-a, a spisak headlinera proširen je za neka od najvećih svetskih i domaćih muzičkih imena pa se tako Morcheebi pridružuju i The Brand New Heavies, Incognito, Partibrejkers, Toni Cetinski, Brkovi.

Festival, koji je prošle godine proglašen manifestacijom od značaja za Grad Beograd i koji se realizuje uz podršku Grada, biće podeljen na 10 cloud zona, među kojima su Beer market, Foof Land, Craft Beer Land, Playground, Chillground, i imaće tri bine – Main stage, Riff i Electro stage, čime je, uz bogat muzički program i više od 300 etiketa najraznovrsnijeg piva - zabava zagarantovana.

Ljubitelji dobrog zvuka i zaljubljenici u pivo od danas mogu da nabave svoje ulaznice za Belgrade Beer Fest putem sajta belgradebeerfest.com, sajt efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene. (kraj) dep

Share: