AFI City Zmaj

14:27 31. 05. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - AFI Europe Serbia, kroz novi projekat AFI City Zmaj, poslovni park na lokaciji nekadašnje fabrike Zmaj potvrđuje snagu i ekspertizu kompanije AFI Europe Serbia da oživi zanemarene lokacije i postavi ih na mapu kao nove landmark-ove Beograda, poput stambeno-poslovnog kompleksa Skyline, Busines Garden-a i grada u gradu – Airport City.

Nakon završene prve faze izgradnje, AFI City Zmaj krase dve zgrade A i B, sa po pet spratova u kojima se nalazi više od 27.000 kvadratnih metara funkcionalnog prostora na raspolaganju budućim zakupcima.

Poslovni park je jako dobro pozicioniran u delu Beograda koji je direktnim uključenjem idealno spojen sa autoputem, na samo 10 km od aerodroma i samo 9 km od centra grada dok je posebna prednost blizina železničke stanice Zemun koja se nalazi preko puta novog poslovnog parka, a frekvencija regionalnih i lokalnih vozova poput Beovoza omogućava da se na ekonomičan, ekološki prihvatljiviji i brz način uz izbegavanje saobraćajnih gužvi dođe od centra Beograda do AFI City Zmaja za samo 7 minuta.

Postavljajući korisničko zadovoljstvo na prvo mesto, AFI City Zmaj nudi brojne sadržaje o kojima ste donedavno čitali u life-style poslovnim magazinima: teretana na otvorenom, punjači za električne automobile i bicikle, kreativni kutak, tabla za šah i više od 400 parking mesta okruženi drvoredima i zelenilom su „life-work balance“ koncept u kome svaki zaposlen može da pronađe nešto što donosi mir, inspiraciju i zadovoljstvo mestom na kom radi. (kraj) dep

Share: