Nezaboravno srpsko gostoprimstvo

11:37 08. 06. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center proglašen je Hotelom godine, na prestižnoj godišnjoj Marriott International dodeli nagrada, u okviru Selected Service hotela u regiji Evrope, Srednjeg istoka i Afrike.

Prestižno priznanje svedoči nepokolebljivoj posvećenosti hotela Couryard by Marriott u pružanju izvrsne usluge gostima, a njeno osvajanje od strane hotela koji se nalazi u Beogradu je značajan doprinos razvoju srpskog turizma.

Prestižna nagrada ne samo da prepoznaje kvalitete hotela, već ima i dalekosežne implikacije na srpski turizam.

Očekuje se da će priznanje hotela Courtyard by Marriott u Beogradu, kao hotela godine, imati dubok pozitivan uticaj na turistički sektor zemlje, privlačeći međunarodne posetioce, motivišući mlade naraštaje za rad u hotelijerstvu i podstičući lokalnu ekonomiju.

Nagrada za Hotel godine, koju svake godine dodeljuje Marriott International, je traženo priznanje u Marriott korporaciji, kojoj pripada vise od 8.500 hotela na Svetu.

Ova nagrada odlikuje hotele koji pružaju izvanrednu uslugu prema ocenama gostiju, brinu o svojim zaposlenima i implementiraju inovativne prakse.

Odlikuje ih i posvećenost prevazilaženju očekivanja gostiju, postižu značajne finansijske rezultate i održavaju standarde brenda Courtyard by Marriott.

Ovo izuzetno dostignuće hotela Courtyard by Marriott Belgrade City Center potvrđuje njegovu poziciju na hoteskoj mapi Beograda, kao savršen izbor za sve poslovne putnike koji traže gostoprimstvo svetske klase u Srbiji.

Smešten u centru Beograda, na Trgu Republike, hotel Courtyard by Marriott City Center nudi spoj savremenog i toplog srpskog gostoprimstva.

Modernim smeštajem, najsavremenijim sadržajima i besprekornom uslugom, pružajući nezaboravno iskustvo svim svojim gostima.

Na samo nekoliko koraka od glavnih kulturnih atrakcija, Courtyard by Marriott Belgrade City Center je idealna kapija za istraživanje živopisne prestonice Srbije.

Zajedno sa timom ljudi koji radi u ovom hotelu, predstavljaju najbolje ambasadore našeg grada i države.

Kako se Srbija raduje napretku turističke industrije, Courtyard by Marriott Belgrade City Center ostaje posvećen stalnom podizanju standarda u pogledu iskustava gostiju, održivosti i angažovanja zajednice.

Hotel ima za cilj da igra ključnu ulogu u pozicioniranju Beograda kao destinacije svetske klase i predstavlja toplinu i gostoprimstvo koje srpska kultura nudi.

Ovo je hotel koji najavljuje dolazak velikih hotelskih brendova koji su deo Marriott portfolija, poput novootvoreng Moxy-ja, a uskoro i St. Regis-a. Sve ovo će izuzetno pomoći Beogradu da postane vidljiviji kao destinacija na Svetskom tržištu. (kraj) dep/dj

Share: