Poznati izvođači na Electro stage by Sakura

14:23 08. 06. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Festival, Belgrade Beer Fest, trajaće od 15. do 18. juna, a osim rock'n'roll zvuka, posetioci će slušati i urbani elektro bitovi nekih od najpoznatijih domaćih di-džejeva.

Prvi put, Belgrade Beer Fest donosi nezaboravno iskustvo elektrnonske muzike na Electro stage-u by Sakura, a osim toga što je otkriveno da će program na ovoj bini svako veče početi u 22 časa i trajati puna četiri sata, poznata su i imena i tačne satnice nastupa.

Prvog dana festivala program će otvoriti DJ Una Adrea, poznato ime u urbanim beogradskim krugovima koja će na Electro stage doneti pravu muzičku eksploziju, dok će oko ponoći mesto za DJ pultom pripasti DJ Anyshki, koja će tokom svog dvočasovnog seta prirediti vrhunski doživljaj i nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Drugog dana festivala, u petak, 16. juna, oko 22 časa svoj performans imaće DJ Lisa, čarobnjak za miksetom, koja čće biti zadužena za neumoljivu energiju i zarazne ritmove.

Posle nje, DJ palicu preuzeće DJ Sonya, koja će svojom jedinstvenom kombinacijom hipnotišućih melodija publiku odvesti u uzvišene dubine elektronskog zvuka.

DJ Ana Petrov svojim virtuoznim tehnikama miksanja osvojiće publiku trečeg dana festivala, od 22 časa, dok će DJ Angela svojim energičnim nastupom ujediniti publiku i svaku numru pretvoriti u pravu himnu.

Poslednjeg dana Belgrade Beer Fest-a elektronski vrtlog koji će prisutne odvesti daleko iznad granica uobičajnog napraviće DJ Una Nikolić, dok će se Electro stage na ovogodišnjm festivalu zatvoriti talasima euforije unikatne DJ Anye.

Ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, nakon čega će se ulazak u festivalski prostor naplaćivati. (kraj) dep/dj

Share: