Jesen 2023 - EXPO 2027

11:36 28. 07. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Beogradski sajam u nadolazeću jesen ulazi s godišnjom projekcijom sa više od 60 manifestacija, sakoštemo je iz tog preduzeća.

Beogradski sajam, član tima koji je ove godine uspešno realizovao kandidaturu i bio jedan od inicijatora projekta EXPO Beograd 2027,  deo je perspektive koju ova značajna specijalizovana svetska manifestacija otvara.

Neka kao preporuka posluže već čvrsto međunarodno etablirani sajmovi knjiga, nameštaja i mašina i alata za drvnu industriju, grafičke, papirne i kreativne industrije, Wine vision by Open Balkan, naoružanja i vojne opreme, energetike i ekologije, medicine i stomatologije, etno hrane i pića, obrazovanja i nastavnih sredstava, zimske opreme, kozmetike, estetike i zdravlja i još toliko drugih, koji će u predstojećim mesecima ljudima činiti korist i zadovoljstvo, a društvu, državi i privredi nove korake u svet sposobnih i moćnih.

Uspeh rada, plod je dobrog planiranja i predanog rada, vizije i posvećenosti svih koji čine tim Beogradskog sajma. Istorija prepuna izazova i uspona pokazala se kao preduslov za zajednički uspeh u prevazilaženju svih prepreka kako bi kompanija ostala sinonim za vrhunsku organizaciju  i profesionalizam. Izuzetna je agenda jesenjih manifestacija koje bi trebalo da zadovolje najširi mogući spektar interesa i potreba i posetilaca i partnera - od muzičkih, umetničkih i sportskih događaja koji donose radost i kulturološko bogatstvo, preko privrednih sajmova koji podstiču razvoj i ekonomsku saradnju, do tehničko-tehnoloških i vojnih, koji približavaju najnovijim tehnologijama i inovacijama.

Kompanija nacionalni i regionalni lider, Beogradski sajam, inspiracija je i prilika poslovnim i privrednim mogućnostima Beograda, Srbije i regiona. 

Prošlo je više od osam i po decenija od konstituisanja Beogradskog sajma, a i danas važi - u svetu poslovanja nepromenjivi i trajni, formula za uspeh, jedino su kontinuirana  prilagođavanja, promene i stalna ulaganja u znanje i obučenost zaposlenih. (kraj) dep/dj

Share: