Perspektiva za razvoj mladih

11:45 28. 07. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Studenti Fakulteta za menadžment u sportu, Alfa BK Univerziteta uče o različitim aspektima sportskog poslovanja, kao što su marketing, finansije, ljudski resursi i komunikacije, saopštio je taj Univerzitet.

Vizija i misija menadžera u sportu podrazumeva koordinaciju svih procesa i aktivnosti kojima se obezbeđuje pravilan i svrsishodan razvoj sportske organizacije.

Studije menadžmenta u sportu – sigurna perspektiva za razvoj mladihStudije menadžmenta u sportu – sigurna perspektiva za razvoj mladih

Menadžment u sportu danas nije samo posao, profesija ili struka, već izuzetno cenjena i unosna delatnost širom sveta.

Sportska industrija je postala jedna od najprofitabilnijih privrednih grana u svetu, a sportski menadžeri su glavni generatori procesa i ljudi usmerenih ka ostvarivanju zadatih ciljeva u sportu.

Stoga, postoje brojni razlozi zašto mladi ljudi, koji biraju svoju buduću profesiju, treba da upišu Fakultet za menadžment u sportu na Alfa BK Univerzitetu.

Neki od njih su:• Rast tražnje za obrazovanim kadrovima: Sportski sektor je jedan od najbrže rastućih sektora u svetu.

U poslednjih nekoliko godina, potražnja za menadžerima sporta je porasla, a očekuje se da će ovaj trend nastaviti i u budućnosti: Dobar uticaj na društvo: Sport ima pozitivan uticaj na društvo, jer utiče na zdravlje, obrazovanje i društvenu angažovanost. Menadžeri sporta mogu da doprinesu pozitivnom razvoju društva kroz svoj rad; Uzbudljiva karijera: Menadžment u sportu predstavlja uzbudljivu i izazovnu karijeru. Menadžeri sporta imaju priliku da rade sa vrhunskim sportistima, trenerima i drugim profesionalcima u sportu; Dobar finansijski status: Menadžeri sporta mogu da ostvare nadprosečne zarade.

Zarada svakako zavisi od nivoa iskustva, pozicije i organizacije u kojoj rade.Fakultet za menadžment u sportu, Alfa BK Univerziteta ima akreditovana dva nivoa studija: osnovne akademske i master akademske studije, što zainteresovanim studentima omogućava izvrsne mogućnosti teorijske edukacije u oba segmenta menadžmenta u sportu, sportskom i poslovnom.

Stečena diploma na ovom fakultetu pružiće vam raznovrsne mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu.Prednosti Fakulteta za menadžment u sportu, Alfa BK Univerziteta su brojne.

Evo nekoliko najvažnijih:• Kvalitetno obrazovanje:

Fakultet za menadžment u sportu nudi kvalitetno obrazovanje koje pokriva sve aspekte sportskog poslovanja. Studenti Alfa BK Univerziteta imaju priliku da uče od iskusnih profesora i stručnjaka iz oblasti.Mreža kontakata:

Fakultet za menadžment u sportu pruža studentima priliku da se povežu sa drugim kolegama i profesionalcima iz industrije.

Ovo može biti od velikog značaja za studente koji žele da pronađu posao u sportskoj industriji.- praksa:

Fakultet za menadžment u sportu nudi studentima priliku da steknu praktično iskustvo kroz angažovanje u sportskim organizacijama.

Ovo je izuzetno važno za studente koji žele da se pripreme za karijeru u sportskoj industriji.- Karijerne mogućnosti: Fakultet za menadžment u sportu Alfa BK Univerziteta otvara studentima brojne karijerne mogućnosti.

Studenti koji završe ovaj fakultet mogu da rade u različitim sportskim organizacijama, kao što su profesionalni timovi, sportski događaji i sportski savezi.

Ako ste strastveni prema sportu i imate jaku želju da radite u ovoj dinamičnoj i izazovnoj industriji, menadžment u sportu je odličan izbor za vas.

Studijski programi Fakulteta za menadžment u sportu nude kvalitetno obrazovanje koje će vas pripremiti za uspešnu karijeru u ovoj oblasti.Lakše je da zajedno stignemo do cilja.Dobro došli na Fakultetu za menadžment u sportu, Alfa BK Univerziteta. (kraj) dep/dj

Share: