The Prodigy, Skrillex i Lanna

16:02 09. 08. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Vodeći svetski muzički medij, kultni DJ Mag, uvrstio je nastup mladog muzičkog vunderkinda – producentkinje, DJ-ice i mlade nade svetske elektronske scene Lanne, kao jedan od najistaknutijih na ovogodišnjem izdanju EXIT festivala, rame uz rame sa electro-punk velikanima, grupom The Prodigy, i producentskim genijem Skrillexom!

Jedan od najuticajnijih svetskih medija koji se bave elektronskom muzikom, veliki DJ Mag, još uvek sabira utiske sa ovogodišnjeg izdanja EXIT festivala. Među najsjajnijim trenucima koje je ovaj medijski gigant poneo iz EXIT Univerzuma našla se i mlada i perspektivna producentkinja, DJ-ica i zvezda u usponu Lanna, koja je svojim nastupom u okviru all-female večeri osvojila plesni podijum mts Dance Arene. Ona je zauzela mesto u top tri najupečatljivija trenutka sa ovogodišnjeg Exita, u izboru kultnog magazina, pored nastupa grupe The Prodigy i Skrillexa!

Vunderkind elektronske scene Lanna započela je proboj ka zvezdama kada je kao trinaestogodišnjakinja prvi put nastupila na Exitu, kao najmlađa učesnica višestruko nagrađivanog evropskog festivalskog šampiona. Prva je predstavnica EXIT Echosystem Music & Talent office-a, sveobuhvatnog centra za razvoj svetskih muzičkih zvezda, ali i ovogodišnji Youth Star – primer i zvezda vodilja svoje generacije.

Lanna je ovu godinu započela u snažnom i moćnom ritmu – najpre setom otvaranja na spektakularnom EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaju sa Paulom Kalkbrennerom, a zatim i zatvaranjem umaškog Sea Star festivala, gde je hiljade fanova zadržala do ranih jutarnjih sati nakon nastupa psy-techno kraljice Indire Paganotto.

Prošlog meseca osvojila je srca publike mts Dance Arene, Exitovog hrama elektronske muzike, ali i koleginica producentkinja i DJ-ica Nine Kraviz, Amelie Lens i, takođe, Indire Paganotto, koje su nastupile iste večeri u okviru jedinstvenog all-female koncepta. Njen karijerni put tek počinje, a uskoro će imati priliku i da po prvi put nastupi „sa druge strane okeana“, ni manje ni više nego u Las Vegasu, kao pobednica izbora za najbolji set na ovogodišnjem takmičenju LMF! (kraj) dep/mk

Share: