Fešn Vikend Jahorina 2023

19:40 18. 08. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Najveći regionalni umetničko  modni i muzički spektakl Fashion weekend Jahorina 2023 počeo je spektakularnim događajem koji je okupio zaljubljenike filma i mode.

Dva najveća brenda iz Bosne udružili su svoje snage, Sarajevo Film Festival i Fashion Weekend Jahorina kao događaj koji povezuje i okuplja najbolje regionalne dizajnere, podržava mlade iz regiona i mnogo je više od modnog događaja.
 
U okviru prve večeri Fashion weekend Jahorina prikazana je projekcija digitalno restauriranog filmskog klasika Ljubomira Radičevića " Ljubav I moda".
 
Na red carpetu, pred projekciju našli su se: Branko Djurić Djuro, Mima Karadžić, Jelena Gavrilović, Bata Spasojević, Zala Djurić, Amina Hasenbegović i mnogi drugi.

Posetiocima se na posebnom Fashion Weekend Jahorina Welcome party-ju obratio i direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić koji je najavio veliki koncert regionalne zvezde Senidah i pozvao javnost da dodju na Jahorinu i uživaju u bogatom programu za ljubitelje filma, muzike i mode 18. i 19. avgusta. 

U nastavku programa večeras u Olimpiskom centru Jahorina  očekuje se pravi modni i muzički vatromet u okviru kojeg će svoje kolekcije predstaviti regionalni dizajneri poput Aleksandre Džaković, Verice Rakočević, a poseban akcenat biće na reviji kostima po epohama iz Narodnog pozorišta Republike Srpske. (kraj) dep/mk

Share: