Dub FX u Barutani

20:35 22. 09. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Jedan od najpoznatijih andergraund artista današnjice Dub FX i zvanično je započeo svoju 15. evropsku turneju, pod nazivom „Infinite Reflection Tour”. Dub FX će sutra, 23. septembra u organizaciji Exita i Barutane održati svoj solo koncert u ovom beogradskom klubu.

Vrata Barutane otvaraju se u 21 čas, dok će Dub FX-ov nastup početi u 22 sata. Umetnik će promovisati novi album „Infinite Reflection”, a da publiku očekuje neviđen show, govori i činjenica da kao podršku dovodi svog DJ-a.

Dub FX odlučio je da svoj novi album publici predstavlja pesmu po pesmu, i to svakog petka! Tako su u prethodnih mesec dana fanovi mogli da čuju „Cracks In the Mirror”, „No more”, „Woman Rising”, „Floating”, „Supernova Jam”, „Infinite Reflection”, „Living Inside”, „Dig This” dok je danas izašla i „Falling”, kojom je ovaj umetnik ujedno i zaokružio album „Infinite Reflection”.

Pred nastup u Barutani, Dub FX je snimio i kratak video u kom je poručio svojim fanovima da obavezno ponesu svoje cipele za ples i dodao da sa njim u Beograd stižu i Mr. Woodnote i Cade, odnosno cela ekipa. Njegov album donosi emotivan zvuk, pozitivne poruke i bitove koji teraju na ples, dok je povodom nove turneje fanovima obećao magično iskustvo i jedinstveni miks energičnih i impresivnih nastupa.

Ulaznice za beogradski nastup Dub FX-a dostupne su na sajtu festivala, kao i na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tixa, po prefinalnoj ceni od 1.500 dinara. Određeni kontingent ulaznica biće dostupan i na ulazu u Barutanu, po višoj ceni. (kraj) dep/mk

Share: