Početak školske godine

15:00 02. 10. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Svečanim prijemom brucoša na Alfa BK univerzitetu otvorena nova školska godina, saopšteno je danas.

Posle intoniranja svečane akademske himne Gaudeamus igitur i državne himne Republike Srbije, studentima su se obratili gospodin Milorad Panjević, predstavnik osnivača u Savetu Alfa BK univerziteta, prof. dr Jovan Veselinović, rektor Alfa BK univerziteta i predstavnik Studentskog parlamenta Jelena Dimovski, navodi se u saopštenju Univerziteta.

Panjević je tom prilikom poželeo studentima dobrodošlicu, kao i srećan i uspešan početak studentskog života, uz napomenu da im stoje na raspolaganju široke mogućnosti za sticanje stručnih znanja i veština, uključujući i obimne izvore savremene literature i posvećene nastavnike i saradnike na Univerzitetu.

Rektor, prof. dr Jovan Veselinović je upoznao studente sa strukturom Alfa BK Univerziteta, fakultetima u sastavu Univerziteta i načinom funkcionisanja studenstkog života na Univerzitetu.

Istovremeno, poželeo im je uspeh tokom čitavog trajanja studija, sa akcentom na ideji o sticanju odgovarajućih obrazovnih kvalifikacija, prilagođenih potrebama savremenog tržišta rada.

Za prethodnih 30 godina uspešnog rada i postojanja Alfa BK Univerziteta, je bio rasadnik veoma stručnih i obučenih visokoobrazovanih kadrova različitih profila, koji su svoja znanja upotrebili na najvišim pozicijama u domaćim i multinacionalnim kompanijama širom Evrope. Težimo izvrsnosti jer su naši studenti naša snaga, a tradicija naš oslonac za buduće uspešne poduhvate. (kraj) dep/dj

Share: