Adana Twins za kraj

16:00 14. 10. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Velika No Sleep žurka koju EXIT 11. novembra organizuje u Luki Beograd upravo je postala još veća. Vodeći svetski DJ duo ARTBAT će na bini u samoj završnici naslediti popularni nemački tandem Adana Twins.

To od njih i sad očekuju No Sleep fanovi, koji se ove godine okupljaju u jednoj noći i na jednoj lokaciji, a ulaznice se prodaju tempom koji je već premašio pola kapaciteta najvećeg lučkog Hangara u maksimalnoj konfiguraciji. Regularne ulaznice se prodaju po ceni od 1.790 dinara, VIP po ceni od 2.990 dinara, a mogu se naći na No Sleep sajtu, te na Gigs Tix prodajnim mestima i online. Ove cene važiće najkasnije do 20. oktobra, ili verovatno i ranije, jer se prodaju brže od planiranog vremena.

Dubok, mračan i emocionalno nabijen zvuk na No Sleep žurku donosi dvojac Adana Twins. U saradnji sa kultnim berlinskim lejblom Watergate predstavljaju niz ostvarenja, počevši od singla „Etah“, preko EP izdanja „Flower Of Cane“ i „Jupiter“, sve do moćnog remiksa „Roar“.Izdanja ovog hamburškog dvojca potpisuje i Solomun za svoju legendarnu etiketu Diynamic -traka „Uncompromising“ osvojila je klubove i festivale širom sveta, nakon čega je usledio album „Picture: Adana Twins“, čiji je vodeći singl „My Computer“ napravio takav odjek, da su ga DJ-evi „sekli“ iz YouTube videa kako bi mogli da ga puštaju u svojim setovima! Iza sebe imaju i Cercle set na neverovatnoj lokaciji marsejske palate Longchamp, deo su grupe uglednih izvođača koji su dobili priliku da snime BBC1 Essential Mix, a podršku su im pružili brojni velikani globalne elektronske scene, kao što su Pete Tong, Tale Of Us i mnogi drugi.

Niz visoko cenjenih muzičkih ostvarenja, od house zvuka koji ih je lansirao pod svetla svetskih reflektora, do složenijeg, raznolikog izraza ukorenjenog u retrofuturizmu, upisali su Adana Twins na lajnape širom sveta i osvojili plesne podijume na svim kontinentima. Njihova platforma TAU dom je nekih od ključnih izdanja ovog dvojca od kojih svako demonstrira njihovu spretnost i sposobnost da prelaze različite stilove, zadržavajući svoj osnovni zvuk. (kraj) dep/mk

Share: