Boris Brejcha u Glavnom hangaru

20:54 20. 10. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - High tech-minimal techno maestro Boris Brejcha stiže u Glavni hangar Luke Beograd 10. novembra, u okviru ekskluzivne „In Concert“ turneje.

Boris Brejcha ovog puta počastio je fanove novim remiksom i to obradom pesme „My Favourite Stranger”, sa novog albuma legendarnog benda Depeche Mode „Memento Mori”. Ova saradnja savršen je spoj mračnih i oštrih melodija koje su esencija muzike i Borisa Brejcha i Depeche Mode-a.

Pored Londona, Berlina, Pariza i drugih metropola – srpska prestonica je ponovo na njegovoj mapi! Uz Brejchu stižu i predstavnici njegove prestižne izdavačke kuće Fckng Serious – talentovani producenti Deniz Bul i Moritz Hofbauer.

Brejcha je godinama među najpopularnijim producentima elektronske muzike današnjice. Zbog jedinstvenog zvuka i sopstvenog žanra high-tech minimala, njegovi nastupi definitivno spadaju u one za koje ulaznice nestaju neverovatnom brzinom, što se više puta dokazalo i kroz njegove nastupe na Exitu i pred njegov prošlogodišnji nastup u Beogradu kojem je prisustvovalo više od 5.000 posetilaca.

Ulaznice za Boris Brejcha „In Concert” show dostupne su na sajtu festivala, Gigs Tix prodajnim mestima i online. U ponudi se nalaze regularne i VIP ulaznice, po ceni od 1.790 i 3.590 dinara, aktuelne cene ulaznica važe najkasnije do 20. oktobra do kraja dana, ili do isteka zaliha. (kraj) dep/mk

Share: