Moja prva plata u Er Srbija

14:10 14. 11. 2023. FoNet | Veera Barišić

BEOGRAD - Avio-kompanija Er Srbija saopštila je danas da će po četvrti put zaredom biti učesnik programa Vlade Srbije "Moja prva plata" i tako pružiti mogućnost nezaposlenim mladim ljudima da prvo radno iskustvo steknu u toj kompaniji.

Kandidati zainteresovani za rad u Er Srbiji na konkurs se mogu prijaviti do 6. decembra 2023. godine, na zvaničnom veb-sajtu programa "Moja prva plata".

Tokom devet meseci, koliko traje program "Moja prva plata", mladi će imati priliku da razvijaju svoje stručne kompetencije i kroz svakodnevni rad sa stručnjacima u različitim oblastima, steknu dodatne veštine dragocene za karijerno napredovanje, navodi se u saopštenju.

Onima koji žele da prvo radno iskustvo steknu upravo u Er Srbiji na raspolaganju je 55 pozicija u različitim sektorima, na kojima kompanija planira da angažuje 85 kandidata.

Er Srbija je kroz prethodna tri ciklusa programa obezbedila stručnu praksu za 71 kandidata, a njih 30 je nakon završetka programa dobilo i zaposlenje u kompaniji. (kraj) vbr/mk

Share: